Dolgozunk

BemutatkozásCégünk a Pántológép Csomagolástechnikai Kft., korábban Pántológép Keresledelmi Kft. 1993 óta képviseli a több mint 100 éves múltra visszatekintő, Magyarországon is már mintegy ötven éve jelen lévő SIGNODE cégcsoportot és partnercégeit, mely az alábbi eszközöket kínálja a termékeik csomagolása során felmerülő feladatok megoldásához:

  • Professzionális PÁNTOLÓSZERSZÁMOK, GÉPEK széles skáláját, akár műanyag-, akár acélszalagos pántoláshoz, a legegyszerűbb kéziszerszámoktól a félautomata készülékeken át a teljesen automata, a felhasználó igényei szerint kialakított, a meglévő rendszerhez illeszthető csomagolórendszerig.
  • Garantált minőségű ACÉL, illetve MŰANYAG PÁNTOLÓSZALAGOKAT, melyek többféle anyagminőségben, többféle méretben készülnek.
  • Ergonomikus PÁNTSZALAG ÁTFŰZŐ berendezéseket standard, vagy akár egyedi raklappántolási igényekre fejlesztve. 
  • Félautomata és automata SZTRECSFÓLIÁZÓ gépeket.

Mintegy 20 év tapasztalatával állunk meglevő és új vevőink rendelkezésére, helyszíni csomagolási tanácsadással, próbapántolással segítve az adott feladatra legoptimálisabb megoldás kialakítását.

A forgalmazott termékkörökről további részleteket a Termékek menüpontban talál.

Egyedi árajánlat-, valamint bővebb információkéréssel kapcsolatosan örömmel vesszük megkeresését, elérhetőségeinket a Kapcsolat menüpontban találja.